Algemene voorwaarden voor de bezorging van uw bestelling

Leveringsinformatie

Bij elk product in onze winkel wordt een indicatie van de levertijd vermeld. Heeft u meerdere producten in uw bestelling, dan is het bezorgmoment afhankelijk van het product met de langste levertijd, omdat uw bestelling in één keer geleverd wordt.

Orders worden bezorgd door een leveringsbedrijf ingehuurd door ABC Sleepcenter. Bij deze orders krijgt u tijdens het bestelproces een indicatie van de levertijd en word er zodra de bestelling klaar staat telefonisch een afspraak gemaakt voor een levering. Levertermijnen kunnen echter door overmacht afwijken.

 

Bezorggebied en tarieven

ABCsleepcenter bezorgt bestellingen in een groot gedeelte van Nederland. Leveringen binnen de regio worden in rekening gebracht voor de prijzen van:

  1. Bezorging matras € 35,-
  2. Bezorging bed € 49,-
  3. Montage € 30

Voor leveringen die buiten de regio vallen zijn de prijzen van een bezorging op aanvraag.

 

Dag van bezorging

Als uw bestelling klaar staat bij het transportbedrijf nemen zij contact op voor het maken van een afspraak.

 

Montage / zelfbouw

Dit geldt voor alle producten. Onze deskundige monteurs zetten uw aankoop zorgvuldig in elkaar op de plek die u wenst. Monteert u uw aankoop liever zelf? Dan zetten onze monteurs uw producten bij u thuis binnen over de eerste drempel.

 

Uw order in ontvangst nemen

Wij rekenen op een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw meubelen komen te staan. Gaat het om grote producten? Zorg dan dat de route of het trappengat vrij is en haal kwetsbare spullen, fotolijstjes en andere accessoires tijdelijk weg. Zo hebben de monteurs optimaal de ruimte.

Producten die niet naar de gewenste ruimten kunnen komen doordat de afmetingen van het bestelde product te groot zijn worden op een daarvoor door u aangewezen plek neergezet. De producten worden niet mee retour genomen. Mocht er in overleg met de winkel besloten worden aanpassingen te doen aan het product zijn hier kosten voor het vermaken aan verbonden.

 

Verpakkingsmateriaal

Na het bezorgen en monteren nemen onze monteurs het verpakkingsmateriaal niet mee terug. Zij verzamelen al het materiaal en zorgen dan dit bij elkaar in één bundel komt te liggen.